Nieuws
16 december, 2020

Speciale oliebollen drive thru, de eindejaarsactie van de Vrienden van Meander

Het verhaal van Floor

Het was nog even spannend of de jaarlijkse actie van de Vrienden van Meander door kon gaan. Maar vandaag is toch echt het startsein gegeven voor de oliebollen drive thru. Mark Röell, voorzitter Stichting Vrienden van Meander en burgemeester van Baarn, en Frank de Reij, voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum, hebben de eerste oliebollen aan de passerende auto's uitgeleverd. Dit jaar is de verkoop van de heerlijke oliebollen en appelbeignets van Patisserie van Gent niet vanuit de Laan in Meander maar via een speciale Drive Thru op de parkeerplaats aan de rechter achterzijde van het ziekenhuis.

Oliebollen bestellen en betalen kan heel eenvoudig online via www.vriendenvanmeander.nl/oliebollen. Daarna kunnen de oliebollen opgehaald worden door met de auto op 16, 23, 30 en 31 december langs het oliebollenloket te rijden. Makkelijk en coronaproof! Met de verkoop van de oliebollen hopen de Vrienden van Meander een mooi bedrag op te halen voor de aankleding en inrichting van het nieuwe borstkankercentrum.

Vrienden van Meander
In Meander Medisch Centrum kan iedereen rekenen op de beste medische zorg. Al jaren staat ons ziekenhuis boven in de diverse ranglijsten. Ziekenhuizen moeten echter steeds meer doen voor minder geld. Allerlei extra voorzieningen kunnen niet uit het zorgbudget betaald worden zoals een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Daarom zet de Vrienden van Meander zich hier voor in. Met donaties realiseren wij projecten als het inrichten van een familiekamer, bedfietsen en een kindvriendelijk operatiekamer complex.