Nieuws
14 maart, 2022

Kick off event swim to fight Cancer in Meander op 30 maart a.s.

Nieuwe banners van de Vrienden
Nieuwe banners van de Vrienden

Op zondag 11 september 2022 is het zover: Swim to Fight Cancer Amersfoort 2022! Honderden jongeren en volwassenen zwemmen die dag respectievelijk 500 m en 2000 m door de Eem met het Eemplein als vertrek- en aankomstpunt. 

Graag nodigt Swim to Fight jou uit om op woensdag 30 maart 2022 bij ons kick off evenement te zijn. Dankzij de Vrienden van het Meander kunnen we gebruik maken van het auditorium van Meander Medisch Centrum.  Na de gastsprekers leggen we graag uit hoe jij als aanwezige je steentje kan bijdragen aan het organiseren van dit once in a lifetime event? Dat kan op verschillende manieren, die allemaal aan bod zullen komen tijdens deze avond. Denk aan een mooie sponsordeal, meedoen met jouw bedrijf als Business Team of meehelpen als vrijwilliger op of in aanloop naar het evenement, of aandacht schenken hieraan in pers of social media. Zo kunnen we samen toewerken naar een toekomst waarbij kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn.  

Klik hier om aan te melden

Programma 30 maart Kick Off   

19.30

Inloop

19.45

Start inhoudelijk programma

 

Deze sprekers zullen vanuit hun optiek het thema “WE ZIJN ER BIJNA” bespreken:

  • Presentatie in handen van Hans Buijtelaar (voormalig wethouder Amersfoort)
  • Stefanie van Rootselaar (directeur Fight cancer)
  • Marc Lammers (Gouden hockeycoach en coach in bedrijfsleven met motto “Winnaars have a plan”)
  • Dr. Joyce van Dodewaard-de Jong (internist-oncoloog in het Meander)
  • Maureen Declercq (voormalig patiënt en sport in Amersfoort met lotgenoten)

Na deze sprekers zal er namens de Vrienden van Meander een beeld worden gegeven van hoe deze stichting zich inzet voor de patiënten van het ziekenhuis en zal het bestuur van Swim to Fight Cancer Amersfoort 2022 nog aangeven hoe de aanwezigen kunnen bijdragen tot het wederom succesvol maken van de editie 2022.

21.15

Meet and greet met bestuursleden StFC Amersfoort

22.00

Einde