• KINDVRIENDELIJKE OPERATIEAFDELING

  • BOOMBAKBANKEN ORANJERIE

  • DOODLEDOC KINDERPOLI

  • FAMILIEKAMER

  • REVALIDATIETUIN

MAAK HET VERSCHIL OP VELE MANIEREN

U kunt op verschillende manieren bijdragen aan belangrijke extra's in uw ziekenhuis. Uw donatie en inspanning komt het comfort van patiënten direct ten goede. Uw steun is van harte welkom!

Meedoen aan een actie

Volg het nieuws en onze facebookpagina om te kijken hoe u aan allerlei lopende acties mee kunt doen. Er zijn ook een paar doorlopende acties:

  • Tank & Schenk bij Peut Kreijne aan de Zevenhuizerstraat 44 in Hoogland en doneer per getankte liter 1 cent aan de Vrienden van Meander.
  • Stuur een ansichtkaart naar een patient in het ziekenhuis of iemand daarbuiten en doneer per kaart € 0,50. www.meandermc.nl/kaartje-sturen
MEEDOEN AAN EEN ACTIE

Een actie organiseren

Er worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd om het werk van de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum financieel te ondersteunen. Wij hebben voorlichtings- en promotiemateriaal ter beschikking. Ook helpen we met PR en ideeën om de actie succesvol te laten zijn. 

START EEN ACTIE

Eenmalige donatie

Steun de Vrienden van Meander met een eenmalige donatie. Doneer nu online via Ideal of doe een handmatige overboeking op IBAN: NL14RABO0127011021. Omdat de vriendenstichting de ANBI-status heeft, zijn uw giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

We willen u graag bedanken voor uw gift. Dat kan alleen als u bij het overmaken van uw gift uw naam en adres achterlaat in de omschrijving/betalingskenmerk. Heel hartelijk dank. 

DONEER ONLINE

Vrienden worden met een periodieke donatie

Vul op onze doneerpagina een maandelijkse of jaarlijkse donatie in en wij heten u van harte welkom als Vriend van Meander. U ontvangt uitnodigingen voor bijzondere evenementen en we houden u graag op de hoogte van ons werk.

Een fiscaal interessante optie is als u een periodieke volmacht opstelt waarbij u vijf jaar of langer een vast bedrag per maand of jaar schenkt aan Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum. Uw giften zijn dan volledig aftrekbaar. Dit kan al snel tientallen euro's per jaar schelen. Klik hier om de overeenkomst van de belastingdienst te downloaden. Lees het stappenplan op pagina 3 en stuur het ingevulde formulier daarna kosteloos op naar Vrienden Meander Medisch Centrum, Antwoordnummer 178, 3800 VB Amersfoort.

We willen u graag bedanken voor uw gift. Dat kan alleen als u bij het overmaken van uw gift uw naam en adres achterlaat in de omschrijving/betalingskenmerk. Heel hartelijk dank. 

VUL FORMULIER IN

Erfenissen en legaten

Uw testament is wellicht een gevoelig onderwerp, maar juist met uw nalatenschap kunt u iets betekenen voor het leven van anderen. Door (een deel van) uw nalatenschap te bestemmen voor de stichting Vrienden Meander Medisch Centrum maakt u later het verschil voor de patiënten van Meander en hun naasten. Als ANBI heeft de Vriendenstichting vrijstelling van successiebelasting. 100% van uw erfstelling of legaat komt direct ten goede aan onze projecten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Fonds op naam

Een Fonds op Naam wordt meestal opgericht ter herinnering aan iemand die u zeer dierbaar is of was. Bij de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum kunt u vanaf € 5.000,- een Fonds op Naam oprichten, waarbij ten behoeve van een specifieke doel in het ziekenhuis geld in een speciaal fonds wordt gestort.

  • U omschrijft zelf het doel, bijvoorbeeld de inrichting en aankleding van een bepaalde medische afdeling, dat uit dit fonds moet worden gefinancierd. 
  • Een fonds op naam kunt u zowel bij leven oprichten, als bij testament na overlijden. Voor beide vormen gelden bijzondere belastingvoordelen. 
  • De kosten en de administratieve handelingen voor het oprichten van het Fonds op Naam nemen wij voor onze rekening.
MAAK EEN AFSPRAAK