• afas software

  • groene rivier oncologie

  • rabobank

  • foyer

  • voice app

 

'Als AFAS zijn we graag betrokken bij het ziekenhuis van onze regio.'

Piet Mars

SOCIAAL ONDERNEMEN IN UW EIGEN REGIO

Wilt u met uw bedrijf ook graag iets betekenen voor uw ziekenhuis? Een goed doel steunen in de regio ? Dat kan op verschillende manieren. Welkom bij de Meander Bedrijvenkring en kijk hier welke organisaties u al voorgingen. 

Projectadoptie

Ieder jaar realiseren de Vrienden van Meander zo’n tien projecten voor kinderen, familie, kankerpatiënten, kwetsbare ouderen en andere patiëntengroepen. Dat varieert van een klein project, zoals de inrichting van een huiskamer tot een groot project, zoals alle familiekamers. Het komt regelmatig voor dat een bedrijf zich wil verbinden aan een specifiek project dat in lijn ligt met zijn kernwaardes.

De mogelijkheid bestaat dan om het project geheel of gedeeltelijk te adopteren. Zo hebben tientallen bedrijven een multifunctionele bedbank geadopteerd met daarop hun naamsvermelding. Een thuiszorgorganisatie sponsorde de palliatieve afdeling. En ERA makelaar nam de glijbaan in de revalidatietuin voor zijn rekening. Samen met de bedrijven lopen we de menukaart met actuele projecten door om tot een passende keuze te komen.

Uw gift komt voor 100% ten goede aan uw project en u wordt uitgenodigd bij de uitvoering en  oplevering, waaraan u zich heeft verbonden. 

Projectadoptie van 500 euro tot 100.000 euro.

KIES EEN PROJECT

Bedrijfsvriend

Een bedrijfsvriend van Meander is deel van de Meanderfamilie waarin samen mooie projecten voor patiënten en hun naasten worden gerealiseerd. Uw bijdrage komt ten goede aan die projecten die het hardst nodig zijn. Bedrijfsvriend worden is de meest gekozen vorm door leveranciers van Meander Medisch Centrum.  'Vanzelfsprekend zijn wij Vriend van Meander, we doen graag iets voor het goede doel en vinden het logisch op deze manier een steentje bij te dragen', aldus CAM IT Solutions.  Bedrijfsvriend van Meander wordt u voor 1.000 euro per jaar, fiscaal gunstig te doneren, vanwege de ANBI status van de vriendenstichting.

VRAAG FACTUUR AAN

Wat krijgt u er voor terug

U verbindt uw naam aan een gerenommeerd en topklinisch ziekenhuis dat zich volgens de ranglijsten van Elsevier en het Algemeen Dagblad al vele jaren tot het beste ziekenhuis van Nederland mag noemen. Meander Medisch Centrum Amersfoort heeft een groot netwerk van bedrijven, instellingen en invloedrijke personen, waarvan u deel kunt uitmaken. U ontvangt ondersteuning op een professioneel servicelevel en u kunt een concreet doel van uw keuze steunen. Wij bieden de mogelijkheid uw naam, logo en URL te vermelden in online en offline uitingen met een groot bereik en u wordt uitgenodigd voor interessante (netwerk)bijeenkomsten. Voor het nieuwe ziekenhuis hebben we een specifiek en zeer aantrekkelijk sponsorpakket. Neem contact op om een concreet voorstel te ontvangen.

Wij nemen contact met u op